LAN-Fax Resultatenrapport

In dit hoofdstuk wordt het LAN-Fax Resultatenrapport uitgelegd.

Als "Result. e-mailverz." is ingesteld op "Melden", als er onvoldoende configuraties voor Internetfaxverzending zijn op dit apparaat of als "Naam afzender autom. opgeven" is ingesteld op "Uit", wordt het LAN-Fax-resultaat niet via e-mail verzonden en wordt het LAN-Fax-resultatenrapport afgedrukt. Als de "Result. e-mailverz." van "Naam afzender" niet is ingesteld op Aan, wordt het LAN-Fax-resultatenrapport afgedrukt