Verzendresultaten bevestigen per e-mail

Na een verbinding via de LAN-faxmodus verstuurt deze functie de communicatieresultaten met de computer via e-mail.

Als u [Verzenden] of [Afdrukken & Verzenden] heeft gebruikt met LAN-fax, wordt na een geslaagde verbinding een e-mail verzonden met het verzendresultaat.

Een kennisgeving van het verzendresultaat wordt via e-mail verzonden wanneer het afdrukken is voltooid, of als zich een fout voordoet tijdens de verbinding tussen dit apparaat en een computer.

1. Klik op het tabblad [E-mailinstellingen].

2. Schakel het selectievakje [Melden] in onder [Result. e-mailverz.].

3. Voer de bestemming in.

Als u het e-mailadres rechtstreeks invoert, klik u op het keuzerondje [Bestemmingen opgeven] en voert u vervolgens het e-mailadres in het veld [Bestemmingen opgeven] in.

Als u het adres invoert dat in het apparaat is geprogrammeerd, klikt u op het keuzerondje [Apparaatadres] en voert u vervolgens het registratienummer van de Bestemmingtoets in het veld [Apparaatadres].

Het veld [Apparaatadres] is niet beschikbaar als [Bestemmingen opgeven] is geselecteerd omdat u dan geen tekst in het tekstvak kunt invoeren.

4. Klik op [Verzenden] of [Afdrukken & Verzenden].