Osoitekirja

Tässä luvussa selostetaan osoitekirjan asetuksia.

Kun käyttäjänimien ja sähköpostiosoitteiden kaltaisia tietoja tallennetaan osoitekirjaan, niitä on helppo käsitellä.

Tärkeää

• Osoitekirjan tiedot tallennetaan kiintolevylle. Ne saatetaan menettää, jos kiintolevy vaurioituu.

• Valmistaja ei ole vastuussa tietojen häviämisestä aiheutuvista vahingoista.

Voit tallentaa osoitekirjaan ja hallita seuraavia tietoja:

Nimet

Voit tallentaa käyttäjän nimen ja näppäinnäytön. Nämä ovat perustiedot, joita tarvitaan laitteen käyttäjien hallintaan.

Voidaksesi tallentaa faksinumeron tai sähköpostiosoitteen osoitekirjaan sinun on tallennettava tiedot, kuten käyttäjänimi ja kohteen nimi, etukäteen.

Käyttöpaneelin näyttö

Todennus

Tallentamalla käyttäjätunnuksia voit rajoittaa tiettyjen käyttäjien käyttöoikeuksia ja valvoa heidän käyttämiään toimintoja. Voit myös tallentaa käyttäjien kirjautumisnimiä ja salasanoja, joita käytetään sähköposti- ja kansiolähetyksissä tai LDAP-palvelimelle pääsyyn.

Käyttöpaneelin näyttö

Suojaus

Asettamalla suojakoodit voit pysäyttää lähettäjän nimen tai kansioiden luvattoman käytön estämiseksi.

Käyttöpaneelin näyttö

Faksinro

Voit tallentaa faksinumeroita, linjan ja faksin otsikkorivin sekä valita leiman lisäyksen.

Käytettäessä IP-faksia on mahdollista tallentaa IP-faksikohde ja valita protokolla.

Käyttöpaneelin näyttö

Sähköposti

Voit tallentaa sähköpostin vastaanottajia osoitekirjaan.

Käyttöpaneelin näyttö

Kansio

Voit tallentaa protokollan, polun nimen ja palvelimen nimen.

• SMB

Käyttöpaneelin näyttö

• FTP

Käyttöpaneelin näyttö

• NCP

Käyttöpaneelin näyttö

Lisää ryhmään

Hallinnan helpottamiseksi voit lisätä ryhmään tallennettuja sähköpostiosoitteita ja kansiokohteita.

Käyttöpaneelin näyttö

Huom.

• Voit käyttää myös Web Image Monitor -ohjelmaa nimien tallentamiseen osoitekirjaan. SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelmalla voit tallentaa samanaikaisesti useita nimiä. Katso lisätietoja Web Image Monitor -ohjelmasta sen ohjetiedostosta Web Image Monitor Help.

• SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelman toiminnolla Osoitehallintatyökalu voit tehdä varmuuskopion osoitekirjan tiedoista. On suositeltavaa tehdä varmuuskopio osoitekirjan tiedoista. Katso toimintaohjeet ohjetiedostosta SmartDeviceMonitor for Admin Help.