Lähetysasetukset

Tässä luvussa kerrotaan Skanneritoiminnot-valikon Lähetysasetukset-alavalikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Pakkaus (mustavalkoinen)

Valitse, pakataanko mustavalkoiset skannatut tiedostot.

Oletusasetus on Päällä.

Pakkaus lyhentää skannatun tiedoston siirtoon kuluvaa aikaa.

Todellinen tiedoston siirtoon kuluva aika vaihtelee tiedoston koon ja verkon kuormituksen mukaan.

Pakkaus (harmaasävy / täysväri)

Määritä, pakataanko monitasoiset (harmaa sävy / täysväri) skannatut tiedostot.

Oletusasetus on Päällä.

Jos valitset [Päällä], voit määrittää pakkaustasoksi 1 - 5.

Vähäisemmällä pakkauksella kuvan laatu on parempi, mutta tiedoston siirtoon kuluu vastaavasti pidempi aika.

Todellinen tiedoston siirtoon kuluva aika vaihtelee tiedoston koon ja verkon kuormituksen mukaan.

PDF-pakkaustaso

Valitse pakkaustaso PDF-tiedostoille.

Oletusasetus on Vakio.

Sähköpostiviestin maksimikoko

Valitse, rajoitetaanko sen sähköpostiviestin kokoa, johon kuva liitetään.

Oletusasetus on Päällä, 2048 kt.

Kun [Päällä] on valittu, näppäile kokorajoitus (128 - 102400 kt) numeronäppäimillä.

Kun SMTP rajoittaa kokoa, käytä vastaavaa asetusta.

Jaa ja lähetä sähköposti

Tämä toiminto on käytössä vain, kun [Sähköpostiviestin maksimikoko]-asetukseksi on valittu [Päällä].

Valitse, jaetaanko ja lähetetäänkö kohdassa [Sähköpostiviestin maksimikoko] määritetyn koon ylittävä kuva käyttämällä useampaa kuin yhtä sähköpostiviestiä.

Oletusasetus on Kyllä (koon mukaan).

Jakojen enimmäismäärän oletusasetus on 5.

Kun [Kyllä (koon mukaan)] on valittu, näppäile jakojen enimmäismäärä (2 - 500) numeronäppäimillä.

Kun [Tiedostotyyppi]-asetukseksi on valittu [Monisivuinen: TIFF] tai [Monisivuinen: PDF], kuvaa ei jaeta, vaikka valittuna olisi [Kyllä (sivuittain)].

Kun [Kyllä (koon mukaan)] on valittuna, joitakin vastaanotettuja tiedostoja ei välttämättä pystytä palauttamaan sähköpostiohjelman tyypin mukaan.

Kun valittuna on [Ei], sähköpostiviestiä ei lähetä, jos sen koko ylittää rajan, ja virheilmoitus tulee näkyviin.

Määritä sähköpostiviestin enimmäiskoko SMTP-palvelimen kapasiteetin rajoissa.

Lisää sähköpostitietoja

Valitse kieli, jolla sähköpostitiedot, kuten otsikko, asiakirjan nimi ja lähettäjän nimi, lähetetään.

Jos valitset [Päällä], valitse jokin seuraavista 22 kielestä:

Brittienglanti, amerikanenglanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti, portugali, puola, tsekki, ruotsi, suomi, unkari, norja, tanska, japani, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, venäjä, hangul, katalaani ja turkki.

Oletusasetus on Päällä, Englanti, UK.

Sähköpostitekstiä, joka on malli, ei voida muuttaa.

Yksisivuisten tiedostojen merkkimäärä

Määrittää merkkimäärän sarjanumerolle, joka liitetään yksisivuisen tiedoston nimeen.

Oletusasetus on 4 merkkiä.

Tallennetun tiedoston sähköpostitapa

Määritä sähköpostiasetus tallennettujen tiedostojen lähetystä varten. Voit valita [Lähetä tiedosto] tai [Lähetä linkki]. Tätä asetusta voi käyttää esimerkiksi seuraaviin:

Oletusasetus on Lähetä tiedosto.

• Lähetä tiedosto

Tallennettujen tiedostojen lähetys sähköpostitse

• URL-linkin lähetys

Samanaikainen tallennus ja lähetys sähköpostitse

Jos valitset [Lähetä tiedosto], nykyiset tiedostot liitetään sähköpostiviesteihin.

Jos valitset [Lähetä linkki], URL-linkit tiedostojen sijainteihin liitetään sähköpostiviesteihin.

Jos [Tallennetun tiedoston sähköpostitapa]-asetus on [Lähetä linkki], phishing-varoitus voi tulla näyttöön sähköpostisovelluksen asetuksista riippuen. Estääksesi phishing-varoitukset, lisää lähettäjä sähköpostisovelluksen erityislähettäjälistalle. Lisätietoja toiminnosta, katso sähköpostisovelluksen Ohje.