PS-valikko

Tässä luvussa kerrotaan Tulostin-asetusten PS-valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Tämä valikko tulee näkyviin vain, kun lisävarusteena saatava PostScript 3 -yksikkö on asennettuna.

Dataformaatti

Voit valita datamuodon.

Oletusasetus on TBCP.

Tämä asetus ei ole voimassa, kun laitetta käytetään rinnakkais- tai EtherTalk-liitännällä.

Kun laitetta käytetään rinnakkaisliitännällä ja tulostinohjaimeen lähetetään binaarimuotoisia tietoja, tulostustyö peruutetaan.

Kun laitetta käytetään Ethernet-liitännällä, tulostustyö peruutetaan seuraavien ehtojen täyttyessä:

• Tulostinohjaimen tietomuotona on TBCP, ja näytöltä valittu datamuoto on binaaridata.

• Tulostinohjaimen tietomuotona on binaari ja näytöltä valittu tietomuoto on TBCP.

Tarkkuus

Voit asettaa tulostustarkkuuden pisteinä tuumalle.

Oletusasetus on 600 dpi (vakio).

Väriasetus

Voit tehdä RGB-asetuksen.

Oletusasetus on Erittäin hieno.

Väriprofiili

Voit määrittää väriprofiilin.

Oletusasetus on Autom..