PCL-valikko

Tässä luvussa kerrotaan Tulostin-asetusten PCL-valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Tämä valikko tulee näkyviin vain, kun PCL-yksikkö on asennettu.

Suunta

Tästä valitaan paperin suunta.

Oletusasetus on Pysty.

Riviä/sivu

Tästä valitaan, kuinka monta riviä sivulle tulostetaan.

Rivien lukumäärä voi olla 5 - 128.

Oletusasetus on 64 riviä (metrijärjestelmä) / 60 riviä (tuumajärjestelmä).

Fonttien lähde

Voit asettaa oletusfontin tallennuspaikan.

Oletusasetus on Pysyvä.

RAM, HDD ja SD voidaan valita vain, kun fontit on ladattu laitteelle.

Fontin numero

Voit asettaa tunnuksen käytettävälle oletusfontille.

• Kun valittuna on [Pysyvä] kohdassa "Fonttien lähde":

Fonttinumero voi olla välillä 0 - 63 yhden numeron välein.

Oletusasetus on 0.

• Kun valittuna on [RAM], [Kiintolevy] tai [SD] kohdassa "Fonttien lähde":

Fontin numeron voi määrittää alkaen numerosta 1 siihen asti, miten monta fonttia laitteeseen on tallennettu.

Oletusasetus on 1.

Pistekoko

Tästä voit asettaa käytettävän fontin pistekoon.

Pistekoko voi olla 4,00 - 999,75 ja sen voi valita 0,25 pisteen välein.

Toiminto on käytössä vain suhteutetuille fonteille.

Oletusasetus on 12,00 pistettä.

Askelväli

Tästä määritetään valitun fontin merkkimäärä tuumaa kohti.

Merkkien lukumäärä tuumalla voi olla 0,44 - 99,99 ja sen voi valita 0,01:n välein.

Toiminto on käytössä vain tasavälisille fonteille.

Oletusasetus on 10,00 askelta.

Merkkivalikoima

Määritä valitun fontin merkkivalikoima. Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Roman-8, ISO L1, ISO L2, ISO L5, PC-8, PC-8 D/N, PC-850, PC-852, PC8-TK, Win L1, Win L2, Win L5, Desktop, PS Text, VN Intl, VN US, MS Publ, Math-8, PS Math, VN Math, Pifont, Legal, ISO 4, ISO 6, ISO 11, ISO 15, ISO 17, ISO 21, ISO 60, ISO 69, Win 3.0

Oletusasetus on PC-8.

Courier-fontti

Voit määrittää fontiksi Courier.

Oletusasetus on Normaali.

Levennetty A4

Voit leventää tulostusaluetta (kun tulostat PCL-ohjaimella A4-arkille).

Oletusasetus on Pois.

Kun asetus on käytössä, leveys on 8 1/2 tuumaa.

Liitä CR --> LF

Kun asetus on käytössä, rivinvaihto lisätään jokaisen rivin jälkeen: CR=CR, LF=CR-LF, FF=CR-FF.

Oletusasetus on Pois.

Tarkkuus

Voit asettaa tulostustarkkuuden pisteinä tuumalle.

Oletusasetus on 600 dpi (vakio).