Infopostien tallentaminen / muuttaminen

Tässä osassa kerrotaan, kuinka infoposti määritetään.

Voit tallentaa seuraavia toimintoja:

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Yleiset asetukset].

3Paina [Postin asetukset].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Valitse tallennettava posti.

Kun tallennat uuden postin tietoja, paina [Ei tallennettu].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat muuttaa jo tallennetun postin, paina sitä ja siirry vaiheeseen 8. Jos salasana on tallennettu, syötä se, paina [OK] ja siirry sitten vaiheeseen 8.

6Paina [Infoposti].

7Näppäile postin nimi ja paina sen jälkeen [OK].

8Näppäile SEP-koodi.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat vaihtaa SEP-koodin, paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä, ja yritä sitten uudestaan. Jos haluat vaihtaa postin nimen, paina [Postin nimi] ja toista sitten vaiheesta 7 alkaen.

9Paina [Salasana].

Jos et tallenna salasanaa tai vastaanottajaa, siirry vaiheeseen 12.

10Syötä salasana ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen ennen kuin painat [OK], paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] ja yritä uudelleen.

11Anna salasana uudelleen ja paina [OK].

Jos teet virheen ennen kuin painat [OK], paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] ja yritä uudelleen.

12Paina [OK].

13Paina [Poistu].

14Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Posteja muokataan samoin kuin niiden tietoja ohjelmoidaan muistiin. Käytössä olevia posteja ei kuitenkaan voi muokata.