Henkilökohtaisten postien poistaminen

Tässä osassa selvitetään, kuinka henkilökohtainen posti poistetaan.

Tärkeää

• Jos postissa on asiakirjoja, postia ei voi poistaa.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Yleiset asetukset].

3Paina [Postin asetukset].

4Paina [Poista], ja valitse sen jälkeen posti, jonka haluat poistaa.

Käyttöpaneelin näyttö

5Jos salasana on tallennettu, näppäile salasana numeronäppäimillä ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä]- tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja yritä uudelleen.

6Paina [Poista].

Jos et haluakaan poistaa postia, paina [Älä poista]. Näytölle ilmestyy vaiheen 4 näkymä.

7Paina [Poistu].

8Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.