Henkilökohtaisten postien tallentaminen / muuttaminen

Tässä osassa selvitetään, kuinka henkilökohtainen posti ohjelmoidaan.

Voit tallentaa seuraavia toimintoja:

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Yleiset asetukset].

3Paina [Postin asetukset].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Valitse tallennettava posti.

Kun tallennat uuden postin tietoja, paina [Ei tallennettu].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat muokata jo tallennetun postin tietoja, paina sitä ja siirry vaiheeseen 8.

6Paina [Henkilökohtainen posti].

7Näppäile postin nimi ja paina sen jälkeen [OK].

8Näppäile SUB-koodi.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat vaihtaa SUB-koodin, paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja yritä uudelleen. Jos haluat vaihtaa postin nimen, paina [Postin nimi], ja toista sitten vaiheesta 7 alkaen.

9Tee tarvitsemasi asetukset.

Jos et tallenna salasanaa tai vastaanottajaa, siirry vaiheeseen 16.

10Paina [Salasana].

11Syötä salasana ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen ennen kuin painat [OK], paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] ja yritä uudelleen.

12Anna salasana uudelleen ja paina [OK].

Jos teet virheen ennen kuin painat [OK], paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] ja yritä uudelleen.

Jos haluat muuttaa salasanaa painettuasi [OK], paina [Muuta] ja toista vaiheet 11 ja 12, tai paina [Peruuta] ja toista vaiheesta 10 alkaen.

13Paina [OK].

14Paina [Vastaanottaja].

15Valitse vastaanottaja kohdeluettelosta ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Faksinumeron, sähköpostiosoitteen, Internet-faksikohteen ja kansion välillä voit siirtyillä painamalla näytön vasemmassa reunassa olevaa painiketta.

IP-faksikohde näkyy faksikohdeluettelossa.

16Paina [Turva].

Jos et tallenna salasanaa tai vastaanottajaa, siirry vaiheeseen 18.

Suojausta käytetään S/MIME-todennuksessa. Jos haluat suojaustoiminnoista lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

17Valitse suojaustoiminnot.

Käyttöpaneelin näyttö

Lähetettävien asiakirjojen salauksen voit määrittää painamalla [Salaus]. Salaustoiminnon käyttämiseksi osoitteen on oltava tallennettuna osoitekirjaan ja salaustoiminto on oltava käytössä. Lisätietoja salauksesta saat pääkäyttäjältä.

Voit liittää allekirjoituksen lähetettäviin asiakirjoihin painamalla [Allekirjoitus]. Lisätietoja allekirjoituksesta saat pääkäyttäjältä.

18Paina [OK].

19Paina [Poistu].

20Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Kun tallennat salasanan, postin nimen edessä näkyy merkki.

• Voit määrittää faksikohteen, Internet-faksikohteen, IP-faksikohteen, sähköpostiosoitteen tai kansiokohteen lähetyskohteeksi.

• Jos olet määrittänyt lähetyskohteeksi sähköpostiosoitteen tai kansion, voit määrittää lähetyksessä käytettävän tiedostotyypin. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 21, bitti 3).

• Faksin otsikkorivi ei tulostu lähetettyihin asiakirjoihin.

• Jos viesti ei mene perille, tulostetaan virheraportti ja viesti tallennetaan muistiin luottamuksellisen vastaanoton asiakirjana.

• Posteja muokataan samoin kuin niiden tietoja ohjelmoidaan muistiin. Käytössä olevia posteja ei kuitenkaan voi muokata.

• Lähetyskohteeksi määritetyn kohteen poistamisesta kohdeluettelosta tallennuksen jälkeen seuraa, että lähetystä ei tapahdu ja lähetyskohteen asetukset on tallennettava uudelleen. Kun kohdetta muutetaan, asiakirja lähetetään uuteen kohteeseen. Jos määritetyn tyyppistä kohdetta ei ole, voit valita vaihtoehtoisesti käytettävän kohteen. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 32, bitti 0).

• Jos valitset salausasetuksissa [Salaa kaikki], sähköposti lähetetään salattuna huolimatta [Turva]-kohdan asetuksista. Kysy lisätietoja salauksesta pääkäyttäjältä.

• Sähköisessä allekirjoituksessa on seuraavia rajoituksia Web Image Monitorin S/MIME-asetusten mukaan. Jos haluat sähköisestä allekirjoituksesta lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

• Jos valittuna on [Aseta erikseen]:

Voit valita [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ja liittää sähköisen allekirjoituksen sähköpostiin joka lähetyksessä.

• Jos valittuna on [Älä käytä allekirjoitusta]:

Vaikka painaisit [Turva], [Allekirjoitus] ei ilmesty näytölle.

• Jos valittuna on [Käytä allekirjoitusta]:

Lähettämiisi sähköposteihin liitetään sähköinen allekirjoitus. Asetusta [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ei voi peruuttaa.