Yleiset asetukset

Tässä luvussa kerrotaan Kopiokone/Asiakirjapalvelin-asetusten Yleiset asetukset -valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Automaattinen tummuus

Voit määrittää, onko automaattinen kuvan tummuus "Päällä" vai "Pois", kun laitteeseen kytketään virta, kun laite nollataan tai kun tilat tyhjennetään.

Oletusasetus kohtaan "Neliväri: Kuva" on Pois.

Oletusasetus kohtaan "Neliväri: Ei kuva" on Pois.

Oletusasetus kohtaan "Mustavalko: Kuva" on Pois.

Oletusasetus kohtaan "Mustavalko: Ei kuva" on Päällä.

Alkuperäisasetusten järjestys

Voit valita alkuperäisen tyypin, joka valitaan, kun virta kytketään tai tilat tyhjennetään.

Oletusasetus kohtaan "Neliväri" on Teksti/Kuva.

Oletusasetus kohtaan "Mustavalko" on Teksti/Kuva.

Valokuva-alkuperäisen tyyppi

Kun valitset "Teksti/kuva" tai "Kuva" kohdasta "Alkuperäisasetusten järjestys", voit muuttaa valitun alkuperäisen tyypin asetuksia.

Oletusasetus kohtaan "Teksti/Kuva" on Tulostettu valokuva.

Oletusasetus kohtaan "Valokuva" on Tulostettu valokuva.

Alkuperäisasetus

Voit määrittää alkuperäisen tyypit näkymään aloitusnäytössä.

Oletusasetus on Näytä.

Jos valitset [Älä näytä], näyttö näyttää seuraavalta.

Käyttöpaneelin näyttö

Paperinäyttö

Tällä toiminnolla voidaan valita, näkyvätkö käytettävissä olevat paperikasetit/-koot aloitusnäytössä.

Oletusasetus on Näytä.

Jos valitset [Älä näytä], näyttö näyttää seuraavalta. Painamalla [Autom. pap.valinta] paperikoot näkyvät näytöllä.

Käyttöpaneelin näyttö

Alkuperäisen suunta 2-puolisissa töissä

Voit asettaa alkuperäisen suunnan, kun otetaan kaksipuolisia kopioita.

Oletusasetus on Pitkä sivu.

Kopiointisuunta 2-puolisissa töissä

Voit asettaa kopiosuunnan, kun otetaan kaksipuolisia kopioita.

Oletusasetus on Pitkä sivu.

Kopioiden enimmäismäärä

Kopioiden lukumäärän raja-arvot ovat 1 - 9999.

Oletusasetus on 9999 sivua.

Automaattinen kasetinvaihto

Jos lisäät samankokoista paperia kahteen tai useampaan kasettiin, laite siirtyy automaattisesti käyttämään toista, kun ensimmäisestä kasetista loppuu paperi (kun Autom. paperivalinta on valittu). Tämän toiminnon nimi on "Automaattinen kasetinvaihto". Tällä asetuksella voit määrittää, käytetäänkö kasetinvaihtoa.

Oletusasetus on Sivut käännetään.

• Sivut käännetään

Käytä kopiointiin käyttäessäsi automaattista paperikasetinvaihtoa.

• Sivuja ei käännetä

Kopioi automaattisella paperikasetinvaihdolla vain, jos lisäät samankokoista ja -suuntaista paperia kahteen tai useampaan kasettiin. Jos paperi ei ole samaa kokoa tai samansuuntaista, kopiointi keskeytyy ja näytölle tulee ilmoitus "Lisää paperia".

• Pois

Kun paperikasetista loppuu paperi, kopiointi keskeytyy ja viesti "Lisää paperia." tulee näkyviin.

Merkkiääni: Alkuperäinen valotuslasilla

Äänimerkki kuuluu, jos unohdat poistaa alkuperäiset kopioinnin jälkeen.

Oletusasetus on Päällä.

Jos käyttäjän työkalujen (Järjestelmäasetukset) paneeliäänen asetus on [Pois], merkkiääntä ei kuulu riippumatta toiminnon "Merkkiääni: Alkup. valotuslasilla" -asetuksesta.

Työn valmistumisen merkkiääni

Voit valita, kuuluuko äänimerkki, kun kopiointi on suoritettu.

Oletusasetus on Päällä.

Jos Yleisten asetusten (Järjestelmäasetukset) Paneelin näppäinäänet -asetuksena on [Päällä], laitteesta kuuluu merkkiääni, jos kopiointityö jää kesken esimerkiksi paperitukoksen tai paperin loppumisen vuoksi.

Yhdistelmäkopioinnin näppäinnäyttö

Määritä, näytetäänkö yhdistelmäkopioinnin painiketta.

Oletusasetus on Päällä.

Muuta alkuperäisten laskurin näyttöä

Määritä alkuperäisten laskurin näyttö.

Oletusasetus on Alkup. arkkien laskuri.

Mukauta toiminto: Kopiokone

Voit määrittää kopiointitoimintonäppäimiin kuusi usein käytettyä toimintoa.

Käyttöpaneelin näyttö

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Kopiokone 1" on 1-p. image 2-p.: pitkä sivu.

Oletusasetus kohtaan "Mukauta toiminto: Kopiokone 2" on 2-puol. kuva 2-puol..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Kopiokone 3" on 1-puol. imageYhd. 2 alkup..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Kopiokone 4" on 1-puol. imageYhd. 4 alkup..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Kopiokone 5" on Luo marginaali.

Oletusasetusta "Mukauta toiminto: Kopiokone 6" ei ole asetettu.

Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle

Voit määrittää asiakirjapalvelimen tallennusnäppäimiin kuusi usein käytettyä toimintoa.

Käyttöpaneelin näyttö

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 1" on 2-p. Pitkä s..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 2" on 1-puol.image Yhd. 2 alkup..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 3" on 1-puol.image Yhd. 4 alkup..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 4" on 1-puol.image Yhd. 8 alkup..

Oletusasetus "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 5" on Luo marginaali.

Oletusasetusta "Mukauta toiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 6" ei ole asetettu.

Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta

Voit määrittää asiakirjapalvelimen tallennusnäppäimiin kuusi usein käytettyä toimintoa.

Oletusasetus kohtaan "Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta 1" on 2-p. tulostus pitkä sivu.

Oletusasetus kohtaan "Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta 2" on 2-p. tulostus lyhyt sivu.

Oletusasetus kohtaan "Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta 3" on Vihkonen.

Oletusasetus kohtaan "Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta 4" on Vihko.

Oletusasetusta "Mukauta toiminto: Tulostus asiakirjapalvelimelta 5" ei ole asetettu.

Oletusasetusta "Mukauta toiminto: tulostus asiakirjapalvelimelta 6" ei ole asetettu.