Yleiset asetukset

Tässä luvussa kerrotaan Järjestelmäasetukset-valikon Yleiset asetukset -alavalikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Tallenna / Muuta / Poista käyttäjäteksti

Asetuksia määrittäessäsi voit tallentaa usein käyttämiäsi fraaseja, kuten ".com" ja "Terveisin".

Voit tallentaa enintään 40 fraasia.

• Tallenna/Muuta

1. Paina [Järjestelmäasetukset].

2. Tarkista, että [Yleiset asetukset] on valittuna.

3. Paina [Tallenna/Muuta/Poista käyttäjäteksti].

4. Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5. Valitse käyttäjäteksti, jota haluat muuttaa.

Jos haluat tallentaa uuden käyttäjätekstin, paina [Ei tallennettu].

6. Näppäile teksti ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttäjätekstissä saa olla enintään 80 merkkiä.

7. Paina [Poistu].

8. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

• Poista

1. Paina [Järjestelmäasetukset].

2. Tarkista, että [Yleiset asetukset] on valittuna.

3. Paina [Tallenna/Muuta/Poista käyttäjäteksti].

4. Paina [Poista].

5. Valitse käyttäjäteksti, jonka haluat poistaa.

6. Paina [Kyllä].

7. Paina [Poistu].

8. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Paneelin näppäinäänet

Merkkiääni (näppäinääni) kuuluu, kun näppäimiä painetaan.

Oletusasetus on Päällä.

Lämpenemisilmoitus (kopiokone/asiakirjapalvelin)

Voit määrittää, kuuluuko merkkiääni, kun laite siirtyy energiansäästötilasta kopiointivalmiuteen tai kun laitteeseen kytketään virta.

Oletusasetus on Päällä.

Jos Paneelin äänet -asetuksena on [Pois], merkkiääni ei kuulu Lämpenemisilmoitus-asetuksesta huolimatta.

Kopiolaskurin näyttö (kopiokone/asiakirjapalvelin)

Kopiolaskuri voidaan asettaa näyttämään otettujen kopioiden määrä (nouseva laskuri) tai jäljellä olevien otettavien kopioiden määrää (laskeva laskuri).

Oletusasetus on Ylös.

Toimintojen järjestys

Voit määrittää, mikä toimintatila näkyy ensimmäisenä käyttökytkimen kytkemisen tai Järjestelmäasetusten nollauksen jälkeen.

Oletusasetus on Kopiokone.

Tulostusjärjestys

Ensisijainen tulostusoikeus annetaan valitulle tilalle.

Oletusasetus on Näyttötila.

Toimintojen nollauksen ajastus

Voit asettaa ajan, jonka laite odottaa, ennen kuin se siirtyy toiseen tilaan käytettäessä töiden rinnakkaissyöttöä.

Toiminto on hyödyllinen, jos otat paljon kopioita useilla eri asetuksilla. Jos asetat pitemmän nollausajan, voit estää muiden toimintojen keskeytyksen.

Oletusasetus on Aseta aika.

Jos valitset [Aseta aika], aika (3kuva30 sekuntia yhden sekunnin lisäyksin) on syötettävä numeronäppäimillä.

Toimintojen nollauksen oletusaika on 3 sekuntia.

Toiminnon nollausajastimen asetus jätetään huomiotta, jos vaihtoehto [Limitys] on valittu kohdassa [Tulostusjärjestys].

Limitystulostus

Voit säätää tilan vaihtumisaikaa, kun tulostusjärjestyksen asetuksena on [Limitys].

Oletusasetus on 10 sivua.

Voit määrittää arkkien lukumääräksi numeronäppämillä luvun 1–20.

Tulostus: Kopiokone

Valitse, mille luovutustasolle asiakirjat päätyvät.

Luovutustaso (numeroitu havaintokuva)

1. Kopiotaso

3. Viimeistelijän ylätaso

3. Viimeistelijän lajittelutaso

Oletusasetus on Kopiotaso.

Tulostus: Asiakirjapalvelin

Valitse, mille luovutustasolle asiakirjat päätyvät.

Oletusasetus on Kopiotaso.

Tulostus: Faksi

Valitse, mille luovutustasolle asiakirjat päätyvät.

Oletusasetus on Kopiotaso.

Viimeistelijän lajittelutaso tulee näyttöön, jos lisävarusteena saatava viimeistelijä SR4010 (50 arkin nidonta) tai viimeistelijä SR4020 (satulanidonta) on asennettuna.

Tulostus: Tulostin

Valitse, mille luovutustasolle asiakirjat päätyvät.

Oletusasetus on Kopiotaso.

Syöttölaitteen tason korotus

Voit määrittää, kuinka pian syöttölaitteen tasoa nostetaan sen jälkeen, kun syöttölaitteeseen on asennettu alkuperäisarkki.

Oletusasetus on Kun alkuperäinen asetetaan.

Järjestelmän tilan / työluettelon näyttöaika

Määritä, kauanko järjestelmän tila ja työluettelo näytetään.

Oletusasetus on Päällä, 15 sekuntia.

Kun valitset [Päällä], voit määrittää näyttöajaksi 10 - 999 sekuntia.

Tulostustöiden välinen aika

Määritä, kuinka kauan tulostuksen jälkeen voidaan aloittaa seuraava tulostustyö.

Oletusasetus on Aseta aika, 3 sekuntia.

Kun valitset [Aseta aika], voit määrittää tulostustöiden väliseksi ajaksi 0–999 sekuntia.

Näppäintoisto

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä toiminnon toiston, jos näytön tai ohjauspaneelin näppäintä painetaan toistuvasti.

Oletusasetus on Normaali.

Z-taittokohta

Kun määrität Z-taittoasetuksen, aseta taittokohta 1 mm lisäyksin.

Alla on lueteltu kunkin paperikoon taittokohdan asetusvälit.

• Metrijärjestelmä

• A3: 2-25 mm

• B4 JIS: 2-40 mm

• A4: 2-10 mm

• 11kuva17: 2-20 mm

• 81/2kuva14: 2-35 mm

• Tuumajärjestelmä

• A3: 0,1"-1,0"

• B4 JIS: 0,1"-1,6"

• A4: 0,1"-0,4"

• 11kuva17: 0,1"-0,8"

• 81/2kuva14: 0,1"-1,4"

Oletusasetus on 2 mm (metrijärjestelmä) / 0,1" (tuumajärjestelmä).

Liittyvät aiheet

Luovutustason asetukset