Pääkäyttäjän työkalut

Alla kerrotaan, kuinka pääkäyttäjän työkalujen oletusasetuksia käytetään pää- ja rinnakkaislaitteissa yhdistelmäkopioinnin aikana.

Osoitelistan hallinta

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Osoitelista: Tallenna/Muuta/Poista ryhmä

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Osoitelista: Muuta järjestystä

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tulosta osoitekirja: Kohdeluettelo

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Osoitelista: Muuta nimiö

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Osoitekirja: Vaihda nimiö

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Varmuuskopioi / Palauta osoitekirja

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Näytä/Tulosta laskuri

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Näytä/Tyhjennä/Tulosta laskuri käyttäjän mukaan

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Käyttäjän todennuksen hallinta

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Laajennettu todennuksen hallinta

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Pääkäyttäjän todennuksen hallinta

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tallenna/muuta pääkäyttäjä

• Päälaite käyttää siihen määritettyjä asetuksia. Myös rinnakkaislaitteet käyttävät päälaitteen asetuksia, eivät omiaan.

Avainlaskurien hallinta

• Päälaite käyttää siihen määritettyjä asetuksia. Myös rinnakkaislaitteet käyttävät päälaitteen asetuksia, eivät omiaan.

Laajennettu turva

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tiedoston autom. poisto asiakirjapalvelimelta

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Poista kaikki tiedostot asiakirjapalvelimelta

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tallenna/muuta/poista LDAP-palvelin

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

LDAP-haku

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tallenna / Muuta / Poista realm

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Laiteohjelmistoversio (Firmware-versio)

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Verkon turvataso

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Automaattinen muistintyhjennys

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Tyhjennä kaikki muistit

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Poista kaikki

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteet käyttävät omia, vastaavia asetuksiaan.

Lokitiedostoasetus

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteet käyttävät omia, vastaavia asetuksiaan.

Kopioinnin tietojen suojaus

• Päälaite käyttää siihen määritettyä asetusta. Rinnakkaislaitteen asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Varmistustiedosto: Poista kaikki tiedostot

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Varmistustiedosto: Pakkaus

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Varmistustiedosto: Oletusmuoto

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Varmistustiedosto: Oletustarkkuus

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Kiinteä USB-portti

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.

Laitteen salausasetukset

• Pää- ja rinnakkaislaitteiden asetukset eivät vaikuta yhdistelmäkopiointiin.