Virheraportteihin tulostetut viestit

Tässä osassa käsitellään virheraportteihin tulostuvien virheilmoitusten todennäköiset syyt ja mahdolliset ratkaisut.

Viesti

Syy

Ratkaisu

“84: Virhe”

Kuvan käsittelyyn ei ole vapaata työtilaa.

• Mene [Tulostimen asetukset]-valikon [Järjestelmä]-kohtaan ja määritä [Muistin käyttö]-kohdan asetukseksi [Fontit etusijalla].

• Vähennä laitteelle lähetettyjen tiedostojen määrää.

“85: Virhe”

Määriteltyä grafiikkatiedostoa ei ole saatavilla.

Tarkista, että antamasi tiedot ovat voimassaolevia.

“86: Virhe”

Ohjauskoodiparametrit ovat virheellisiä.

Aseta parametrit oikein.

“91: Virhe”

Automaattinen tulostuksen keskeytys -toiminto keskeytti tulostuksen komentovirheen vuoksi.

Tarkista, että antamasi tiedot ovat voimassaolevia.

“92: Virhe”

Tulostus keskeytettiin, koska [Työn nollaus]- tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä painettiin laitteen ohjauspaneelista.

Mikäli tarpeen, suorita tulostus uudelleen.

“Osoitelista on jo käytössä. Todennus epäonnistui.”

Laite ei tällä hetkellä voi suorittaa todennusta, koska osoitekirja on toisen toiminnon käytössä.

Odota hetki ja yritä uudelleen.

“Käyttäjätietojen autom. tallennus ei onnistunut.”

Automaattinen tietojen tallennus LDAP- tai Windows-todennusta varten epäonnistui, koska osoitekirja on täynnä.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Tämän kokoista tietoa ei voi tallentaa.”

Paperin koko ylitti asiakirjapalvelimen kapasiteetin.

Pienennä lähettämäsi sivun kokoa, jotta sen voi tallentaa asiakirjapalvelimelle. Muokattuja tiedostoja voidaan lähettää, mutta ei tallentaa jälkeenpäin.

“Lajittelu on keskeytetty.”

Lajittelu peruttiin.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaasi.

“Komentovirhe”

Tapahtui RPCS-komentovirhe.

Tarkista liitäntä seuraavasti:

• Tarkista, että tietokoneen ja laitteen yhteys toimii virheettömästi.

• Tarkista, että käytetty tulostinohjain on oikea.

• Tarkista, että laitteen muistin koko on tulostinohjaimessa oikein säädettynä.

• Tarkista, että käytössäsi on uusin mahdollinen tulostinohjainversio.

“Tiedontallennusvirhe.”

Yritit tulostaa mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus tai tallennustulostustiedoston, tai tallentaa tiedoston asiakirjapalvelimelle kiintolevyn toimintahäiriön aikana.

Ota yhteys huoltoon.

“Asiakirjapalvelin ei ole käytettävissä. Ei voi tallentaa.”

Asiakirjapalvelintoiminto ei ole käytettävissä.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Kaksipuoleistulostus on keskeytetty.”

Kaksipuoleistulostus keskeytettiin.

• Valitse kaksipuoleistulostukseen sopiva paperikoko. Lisätietoja, katso Tietoja laitteesta.

• Valitse [Kasetin paperiasetus]-valikon kohdassa "Paperityyppi: Kasetti 1-3" [Kopioi 2-puolisena]-asetukseksi [Kyllä].

“Virhe.”

Syntaksivirhe, jne.

Tarkista, että PDF-tiedosto on oikeellinen.

“Asiakirjapalvelimen tallennusraja on ylitetty. Ei voi tallentaa.”

Tulostimen kiintolevy tuli täyteen tiedoston tallentamisen jälkeen.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja tai pienennä tiedoston kokoa, jonka aiot lähettää.

“Asiakirjapalvelimen tiedostojen enimmäismäärä ylitetty. Ei voi tallentaa.”

Asiakirjapalvelimen tiedostokapasiteetti on ylittynyt.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja.

“Väliaik. ja tallennettujen töiden enimmäissivumäärä ylitetty.”

Tiedostokapasiteetti ylitettiin mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus tai tallennustulostustiedostoa tulostettaessa.

Poista laitteelle tallennetut tarpeettomat tiedostot.

“Asiakirjapalvelimen sivujen enimmäismäärä ylitetty. Ei voi tallentaa.”

Asiakirjapalvelimen enimmäissivukapasiteetti ylitettiin.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja tai vähennä sivujen määrää, jotka aiot lähettää.

“Väliaik. ja tallennettujen töiden enimmäissivumäärä ylitetty.”

Enimmäissivukapasiteetti ylitettiin mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus tai tallennustulostustiedostoa tulostettaessa.

Poista laitteelle tallennetut tarpeettomat tiedostot.

Vähennä tulostettavien sivujen määrää.

“Sivujen enimmäismäärä ylitetty. Lajittelu keskeytetty.”

Sivujen lukumäärä ylittää lajittelutoiminnon käytön sallivan enimmäismäärän.

Vähennä tulostettavien sivujen määrää.

“Tallennuspaikkaan ei yhteyttä.”

PDF-suoratulostusta ei voitu suorittaa, koska tiedostostojärjestelmä ei ollut noudettavissa.

Mene [Tulostimen asetukset]-valikon [Järjestelmä]-kohtaan ja määritä [Muistin käyttö]-kohdan asetukseksi [Fontit etusijalla].

“Tallennuspaikka on täynnä.”

PDF-tiedosto ei tulostu, koska tiedostojärjestelmän kapasiteetti on täynnä.

Poista kaikki tarpeettomat tiedostot kiintolevyltä tai pienennä laitteelle lähetettyjen tiedostojen kokoa.

“Tulostimen kiintolevy on täynnä.”

Tulostimen kiintolevy tuli täyteen mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus tai tallennustulostustiedostoa tulostettaessa.

Poista laitteelle tallennetut tarpeettomat tiedostot.

Voit vaihtoehtoisesti pienentää mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus tai tallennustulostustiedoston kokoa.

“Tulostimen kiintolevy on täynnä.”

Tulostimen kiintolevyn fontti- ja mallikapasiteetti ylitettiin PostScript 3-tulostinohjaimella tulostettaessa.

Poista laitteelle tallennetut tarpeettomat fontit ja mallit.

“Laitteistovika: Ethernet”

Virhe Ethernet-verkkokortissa.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys huoltoon.

“Laitteistovika: kiintolevy”

Virhe kiintolevyllä.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys huoltoon.

“Laitteistovika: I/F-rinnakkaiskortti”

Rinnakkaiskortissa on virhe.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys huoltoon.

“Laitteistovika: USB”

Virhe USB-liitännässä.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys huoltoon.

“Laitteistovika: Langaton kortti”

Langattoman LAN-liitäntäyksikön sisältävään langattomaan liitäntään saa yhteyden, mutta on havaittu virhe.

Sammuta laite ja tarkista, että langaton kortti on oikein asennettu. Käynnistä laite uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteyttä huoltoon.

“Laitteistovika: Langaton kortti”

• Laite ei voi käyttää siihen asennettua langatonta korttia.

• Langattoman kortin käytössä on tapahtunut virhe.

Sammuta laite ja tarkista langaton kortti. Käynnistä laite uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, ota yhteys huoltoon.

“I/O-puskurin ylivuoto”

Tapahtui syöttöpuskurin ylivuoto.

• Mene [Tulostimen asetukset]-valikon [Järjestelmä]-kohtaan ja määritä [Muistin käyttö]-kohdan asetukseksi [Fontit etusijalla].

• Mene [Tulostimen asetukset]-valikon [Liitäntä]-kohtaan, valitse [I/O-puskuri] ja suurenna puskurin enimmäiskokoa.

• Vähennä laitteelle lähetettävien tiedostojen lukumäärää.

“Käyttäjän tunnistetiedot on jo tallennettu toiselle käyttäjälle.”

LDAP- tai RDH-todennuksen käyttäjänimi on jo rekisteröity toiselle palvelimelle toisella käyttäjätunnuksella ja käyttäjänimen tuplaantuminen tapahtui verkkoalueen (palvelimen) vaihtamisen vuoksi.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Muisti ei riitä”

Tapahtui muistin kohdennusvirhe.

Avaa RPCS-tulostinohjaimen [Tulostuslaatu]-välilehti, avaa [Muuta käyttäjäasetuksia...] -valintaikkuna ja määritä [Kuvan säätö] -välilehdellä pienempi arvo kohdassa "Sävyasteikko".

“Muistin ylivuoto”

Muisti on täynnä.

• Avaa RPCS-tulostinohjaimen [Tulostuslaatu]-välilehti, avaa [Muuta käyttäjäasetuksia...] -valintaikkuna ja määritä [Kuvan säätö] -välilehdellä pienempi arvo kohdassa "Sävyasteikko".

• Mene [Tulostimen asetukset]-valikon [Järjestelmä]-kohtaan ja määritä [Muistin käyttö]-kohdan asetukseksi [Fontit etusijalla].

Jos viesti tulee näyttöön uudestaan, pienennä laitteeseen lähetettävien tiedostojen lukumäärää.

“Muistivirhe”

Tapahtui muistin kohdennusvirhe.

Katkaise virta pääkatkaisimesta ja kytke se uudelleen. Jos viesti avautuu uudelleen, vaihda RAM.

“Ei yhteyttä palvelimelle. Todennus epäonnistui.”

Palvelimeen yhdistettäessä LDAP- tai Windows-todennusta varten tapahtui aikakatkaisu.

Tarkista palvelimen tila.

“Luovutustaso on vaihdettu.”

Luovutustaso vaihdettiin, koska asetetun luovutustason paperikoko on rajattu.

Määritä sopiva luovutustaso.

“Tulostuksen ylivuoto”

Tietoja hylättiin tulostuksen aikana.

Avaa RPCS-tulostinohjaimen [Tulostuslaatu]-välilehti, avaa [Muuta käyttäjäasetuksia...] -valintaikkuna ja määritä [Kuvan säätö] -välilehdellä pienempi arvo kohdassa "Sävyasteikko".

“Ongelma: Tulostimen fonttivirhe”

Virhe fonttiasetuksissa.

Ota yhteys huoltoon.

“Rei'itys on keskeytetty.”

Rei'itystulostus peruutettiin.

Tarkista paperin suunta, tulostussuunta ja rei'ityskohta. Tietyt asetukset saattavat tuottaa odottamattomia tulostustuloksia.

“Datavastaanotto epäonnistui.”

Tietojen vastaanotto keskeytettiin.

Lähetä tiedot uudelleen.

“Datalähetys epäonnistui.”

Laite vastaanotti lähetyksen keskeyttämiskäskyn tulostinohjaimelta.

Tarkista, että tietokone toimii kunnolla.

“Nidonta on keskeytetty.”

Nitova tulostus keskeytettiin.

Tarkista paperin suunta ja määrä, tulostussuunta ja nidontakohta. Tietyt asetukset saattavat tuottaa odottamattomia tulostustuloksia.

“Annettu salasana on väärin.”

Salatun PDF-tiedoston salasana on annettu väärin.

Anna oikea salasana.

“Tulostustyö on peruutettu, koska siepattuja tiedostoja ei voi tallentaa. Muistin enimmäismäärä on ylitetty.”

Tulostimen kiintolevy tuli täyteen tiedoston tallentamisen jälkeen.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja tai pienennä lähetettävien tiedostojen kokoa.

“Tulostustyö on peruutettu, koska siepattuja tiedostoja ei voi tallentaa. Tiedostojen enimmäismäärä on ylitetty.”

Asiakirjapalvelimen tiedostokapasiteetti on ylittynyt.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennetut tiedostot.

“Työ peruutettu. Siepattuja tiedostoja ei voi tallentaa. Tiedoston enimmäissivumäärä ylitetty.”

Asiakirjapalvelimen enimmäissivukapasiteetti ylitettiin.

Poista asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja tai vähennä sivujen määrää, jotka aiot lähettää.

“Valittua paperikokoa ei tueta. Työ peruttiin.”

Työ nollataan automaattisesti mikäli asetettu paperikoko on virheellinen.

Määritä oikea paperikoko ja tulosta tiedosto uudelleen.

“Toimintoon ei ole käyttöoikeutta. Tulostustyö on peruutettu.”

Syötetty käyttäjänimi tai salasana ei ole oikein.

Tarkista, että käyttäjänimi ja salasana ovat oikein.

“Toimintoon ei ole käyttöoikeutta. Tulostustyö on peruutettu.”

Sisäänkirjautuneella käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää valittua toimintoa.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Z-taittovirhe.”

Z-taitto peruutettu.

Tarkista kasetti, paperin suunta, tulostussuunta ja Z-taittoasetukset uudelleen.

Jos tulostus ei käynnisty, ota yhteys huoltoon.

Huom.

• Virheiden sisältö voidaan tulostaa konfigurointisivulle. Tarkista konfigurointisivu virheraportin yhteydessä. Lisätietoja konfigurointisivun tulostamisesta, katso Yleiset asetukset.

Liittyvät aiheet

Virheraportin tarkistaminen