Ohjauspaneelin viestit tulostustoimintoa käytettäessä

Tässä osassa käsitellään laitteen ohjauspaneeliin tulevien virheilmoitusten todennäköiset syyt ja mahdolliset ratkaisut.

Huom.

• Ennen kuin katkaiset päävirran, katso lisäohjeita Tietoja laitteesta -oppaasta.

Viesti

Syy

Ratkaisu

“Todennus ei onnistunut.”

Syötetty käyttäjänimi tai salasana ei ole oikein.

Kysy käyttäjien ylläpitäjältä oikeaa käyttäjänimeä ja salasanaa.

“Todennus ei onnistunut.”

Laite ei voi suorittaa todennusta.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

“Ei yhteyttä langattomaan verkkokorttiin. Katkaise virta päävirtakytkimestä ja tarkista se.”

• Langatonta LAN-liitäntäyksikköä ei oltu asetettu laitteeseen, kun laitteeseen kytkettiin virta.

• Langaton LAN-liitäntäyksikkö poistettiin, kun laite oli käynnistetty.

• Asetuksia ei ole päivitetty vaikka yksikkö on havaittu.

Katkaise laitteesta virta ja tarkista, että langaton LAN-liitäntäyksikkö on oikein asennettu. Käynnistä laite uudelleen. Jos viesti tulee näytölle uudelleen, soita huoltoon.

“Sama kasetti on valittu sekä välilehdille että muille sivuille. Ei voi tulostaa. Tarkista asetus.”

Sama kasetti on valittu sekä välilehdille että muille sivuille.

Nollaa työ. Varmista, että välilehdille valitsemaasi kasettia ei käytetä myös muiden sivujen paperilähteenä.

“Päivitetään kohdelistaa... Odota. Määritetyt kohteet tai lähettäjät on poistettu.”

Kohdeluetteloa päivitetään verkon kautta SmartDeviceMonitor for Admin- tai Web Image Monitor-ohjelman avulla.

Odota, kunnes viesti poistuu. Älä katkaise virtaa viestin ollessa näytöllä. Päivitettävien kohteiden määrästä riippuu, kuinka pian voit jatkaa laitteen käyttämistä. Laitteen toiminnot eivät ole käytettävissä viestin ollessa näytöllä.

“Sinulla ei ole tämän toiminnon käyttöoikeuksia.”

Sisäänkirjautuneella käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää valittua toimintoa.

Ota yhteyttä pääkäyttäjään saadaksesi luvan vaadittuun toimenpiteeseen.