Virheraportin tarkistaminen

Jos tiedostoja ei voitu tallentaa tulostusvirheiden vuoksi, selvitä virheiden syy tulostamalla ohjauspaneelin virheraportti.

Tärkeää

• Viimeisimmät 50 virhettä tallentuvat virheraporttiin. Kun uusi virhe lisätään, ja kaikki 50 virhepaikkaa ovat jo käytössä, vanhin virhe poistetaan. Mutta jos vanhin virhe on mallitulostus-, salattu tulostus-, viivästetty tulostus tai tallennustulostustyö, sitä ei poisteta. Virhe tallennetaan erikseen, kunnes virhemäärä on 30.

• Jos katkaiset laitteesta virran päävirtakytkimestä, raportti poistetaan.

• [Virheraportti] ei näy yksinkertaistetussa näytössä.

1Avaa tulostinikkuna painamalla [Tulostin]-näppäintä.

Tulostinnäppäin esimerkki

2Paina [Virheraportti].

Käyttöpaneelin näyttö

Näyttöön tulee virheraportti.