Tilaviestit

Tässä osassa käsitellään laitteen tilasta kertovat viestit.

Viesti

Tila

“Heksalistatila”

Heksalistatilassa laite vastaanottaa tiedot heksadesimaalimuodossa. Sammuta laite tulostuksen jälkeen ja käynnistä se uudelleen.

“Työ keskeytetty...”

Kaikki laitteen työt on keskeytetty. Odota hetki.

“Offline”

Laite on offline-tilassa. Aloittaaksesi tulostuksen, aseta laite online-tilaan painamalla [Online]-näppäintä.

“Odota.”

Tämä viesti saattaa tulla näytölle silloin, kun laite valmistautuu, suorittaa alkusäätöjä tai lisää väriä. Odota hetki.

“Valmis”

Tämä on normaali valmiusilmoitus. Laite on valmis käytettäväksi. Toimenpiteitä ei vaadita.

“Työtä nollataan...”

Laite nollaa tulostustyötä. Odota, kunnes “Valmis”-viesti tulee näytölle.

“Vaihdetaan...”

Laite tekee muutoksia. Et voi käyttää ohjauspaneelia viestin ollessa näytöllä. Odota hetki.

“Odottaa”

Laite odottaa seuraavaa tulostustyötä. Odota hetki.