Varmistustiedosto

Tekee asiakirjapalvelimella olevista asiakirjoista varmuuskopiot ulkoiselle laitteelle.

Voit valita varmuuskopioille tiedostomuodon (PDF, JPEG, TIFF).

Tärkeää

• Tähän tarvitaan tiedostomuodon muunnin.

• Asiakirjaa ei voi varmuuskopioida, jos toinen toiminto käyttää sitä samaan aikaan.

1Valitse asiakirja, jonka haluat varmuuskopioida.

Jos asiakirjalle on asetettu salasana, syötä se ja paina [OK].

2Paina [Tiedostonhallinta].

3Paina [Varmistustiedosto].

4Paina [Kyllä].

Voit valita tiedostomuodon, tarkkuuden ja vastaanottajan nimen.

5Paina [OK].

Huom.

• Voit määrittää oletusasetukset Käyttäjän työkalut -valikon kohdissa Varmistustiedosto: Oletuskäyttäjänimi, Varmistustiedosto: Oletusmuoto ja Varmistustiedosto: Oletustarkkuus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Jos valitset asetukseksi PDF (Yksi sivu) tai PDF (Monta sivua), voit määrittää koodaus- ja oikeusasetuksia kohdassa Turva-asetukset.