Tallennetun asiakirjan poistaminen

Toiminnolla poistetaan tallennettu asiakirja.

Tärkeää

• Asiakirjapalvelimelle voi tallentaa enintään 3000 asiakirjaa. Kun tallennettujen asiakirjojen lukumäärä on 3000, lisää asiakirjoja ei ole mahdollista tallentaa. Siksi tarpeettomat asiakirjat pitäisi poistaa niin usein kun se on mahdollista.

1Valitse poistettava asiakirja.

Jos salasana on asetettu, syötä se ja paina [OK].

2Paina [Poista tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

3Paina [Kyllä].

Huom.

• Kaikki asiakirjapalvelimelle tallennetut asiakirjat poistetaan Käyttäjän työkalut -valikon valinnalla Poista kaikki tiedostot. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Käyttämällä Web Image Monitor -ohjelmaa, voit tulostaa tietokoneeltasi asiakirjan, joka on tallennettu asiakirjapalvelimelle.

• On myös mahdollista valita kaksi asiakirjaa ja poista ne.

• Voit etsiä kohdeasiakirjaa käyttäen näytön vasemmassa reunassa olevaa [Tiedoston nimi] tai [Käyttäjänimi]-painiketta.

• Voit lajitella asiakirjat käyttäjänimen, tiedostonimen tai luontipäivämäärän mukaan. Paina luettelon yläosassa olevaa lajittelemiseen valittua nimikettä.

• Kun et voi tunnistaa kohdeasiakirjaa asiakirjan nimestä, tulosta ainoastaan asiakirjan ensimmäinen sivu työn vahvistamiseksi.

• Voit peruuttaa valintasi painamalla valittuna (korostettuna) olevaa näppäintä.

• Web Image Monitor -ohjelman aloitusohjeet, katso "Asiakirjan tarkasteleminen Web Image Monitor -ohjelmalla".