Poista keskus/reuna

Toiminnolla voidaan häivyttää alkuperäisen keskikohdan ja/tai kaikkien neljän reunuksen varjot.

Valittavana on kolme häivytystapaa:

Poista reuna

Toiminnolla häivytetään alkuperäisen reunavarjostukset.

Poista reuna

Keskustan häivytys

Toiminnolla häivytetään alkuperäisen keskikohdan varjostukset.

Keskustan häivytys

Keskustan/reunan häivytys

Toiminnolla häivytetään alkuperäisen sivun keski- ja reunavarjostukset.

Keskustan/reunan häivytys

Huom.

• Alkuperäisen suunnan ja häivytettävien alueiden suhde on seuraava:

Vaaka-alkuperäinen

Pysty-alkuperäinen

Häivytetty alue

Häivytetty alue

1. Häivytetty alue

2. 2 - 99 mm (0,1" - 3,9")

• Voit häivyttää alkuperäisen takasivun painamalla [2-puolisen asetus] ja sitten [Taka]. Takasivun häivytys on käytössä, jos kopioidaan 2-puolisia alkuperäisiä.

• Häivytyksen leveyden oletusasetus on 10 mm (0,4"). Voit muuttaa tämän asetuksen Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.