Marginaalin säätö

Kopioi alkuperäiset jättäen sidontareunuksen.

Marginaalin säätö

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Varmista, että [Marg. säätö] on valittu. Jos [Marg. säätö] ei ole valittu, paina [Marg. säätö].

3Aseta etusivujen sidontareunus.

Käyttöpaneelin näyttö

4Aseta takasivujen sidontareunus. Paina [OK].

Jos takasivujen marginaaleja ei tarvitse määrittää, paina [OK].

Huom.

• Vaihda syöttämäsi arvot painamalla [], [], [], [] tai paina [Tyhjennä], ja syötä sitten uusi arvo.

• Tee ylä- tai alareunan asetus painamalla [] ja []. Tee vasemman ja oikean reunan asetus painamalla [] ja [].

• Sidontareunaksi voi määrittää enintään 30 mm (1,2 tuumaa) 1 mm (0,1 tuumaa) lisäyksillä.

• Takasivun marginaali on käytössä kun 1-puolinen , 2-puolinen tai yhdistetty 2-puolinen on valittu.

• Voit muuttaa marginaalin säädön asetuksen Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.