Värien luominen määrittämällä päävärien kylläisyys numeronäppäimillä

Luo värejä määrittämällä päävärien kylläisyyden numeronäppäimillä.

1Paina [Muokkaa/Väri].

2Paina ensin [Väri] ja sitten [Käyttäjäväri].

3Paina [Tallenna], ja valitse sitten numero (01-15) tallennettavalle värille.

4Paina [Mukautetut].

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse väri, jonka kylläisyys on määritettävä.

6Syötä kylläisyys numeronäppäimillä ja paina sitten [Sharp].

Käyttöpaneelin näyttö

Toista vaiheet 5-6, jos haluat määrittää useiden värien kylläisyyden.

Voit määrittää kylläisyyden myös painamalla [Säädä [Plus] [Miinus]]-näppäimillä.

7Tarkista asetukset ja paina [OK].

8Paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Käyttäjävärinäppäimen valinta, joka on osoitettu kiinteällä viivalla, muuttaa (korvaa) kyseisen värin sisällön.