Värien säätö valitun värin perusteella

Luo värejä säätämällä kunkin värin kylläisyyttä valitun perusvärin perusteella.

1Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina ensin [Väri] ja sitten [Käyttäjäväri].

3Paina [Tallenna], ja valitse sitten numero (01-15) tallennettavalle värille.

4Valitse väri, jota haluat käyttää tallennuksen lähtökohtana perus- ja käyttäjäväreistä.

Kunkin valitun värin päävärien kylläisyys tulee näyttöön.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat valita käyttäjävärin, paina [Käyttäjäväri] ja valitse sitten väri.

5Valitse väri, jonka kylläisyyden haluat määrittää, ja määritä sitten kylläisyys prosentteina näppäimillä [Plus] ja [Miinus].

Käyttöpaneelin näyttö

Voit määrittää kylläisyyden myös painamalla [Säädä numeronäppäimillä].

6Tarkista asetukset ja paina [OK].

7Paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Käyttäjävärinäppäimen valinta, joka on osoitettu kiinteällä viivalla, muuttaa (korvaa) kyseisen värin sisällön.