Kaksipuolinen yhdistetty

Yhdistää useita sivuja yhden arkin molemmille puolille.

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

Kaksipuolisia yhdistettyjä on kuutta eri tyyppiä.

1-puolinen 4 sivua Yhdistä 2-puoliseksi

Kopioi neljä 1-puolista alkuperäistä asiakirjaa yhdelle arkille, kaksi sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

1-puolinen 8 sivua Yhdistä 2-puoliseksi

Kopioi kahdeksan 1-puolista alkuperäistä yhdelle arkille, neljä sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

1. Etusivu

2. Takasivu

1-puolinen 16 sivua Yhdistä 2-puoliseksi

Kopioi 16 1-puolista alkuperäistä yhdelle arkille, kahdeksan sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

1. Etusivu

2. Takasivu

2-puoliset 2 sivua Yhdistä 2-puoliseksi

Kopioi kaksi 2-puolista alkuperäistä asiakirjaa yhdelle arkille, kaksi sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

2-puolinen 4 sivua Yhdistä 2-sivuiseksi

Kopioi neljä 2-puolista alkuperäistä yhdelle arkille, neljä sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

1. Etusivu

2. Takasivu

2-puolinen 8 sivua Yhdistä 2-puoliseksi

Kopioi kahdeksan 2-puolista alkuperäistä yhdelle arkille, kahdeksan sivua kummallekin puolelle.

Kaksipuolisen yhdistetyn kuvaus

1. Etusivu

2. Takasivu

1Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Yhdistä]-näppäintä.

3Valitse [1-puolinen] tai [2-puolinen] alkuperäinen, ja paina [Yhdistä 2-puoliseksi]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

4Paina [Suunta].

5Valitse suunta ([Pitkä sivu]/[Lyhyt sivu]), ja paina [OK].

6Valitse yhdistettävien alkuperäisten lukumäärä.

7Valitse paperikoko.

8Paina [OK].

9Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille, aloita ensimmäisestä kopioitavasta sivusta. Kun asetat alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen, aseta ne niin että ensimmäinen sivu on päällimmäisenä.

• Kun asetat alkuperäiset valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilytoimintoa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Voit muuttaa 2-puolisen alkuperäisen asetuksen Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.