Yksipuolinen yhdistetty

Yhdistää useita sivuja arkin yhdelle puolelle.

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

Yksipuolisia yhdistettyjä on kuutta eri tyyppiä.

1-puolinen 2 sivua Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi kaksi yksipuolista alkuperäistä asiakirjaa yhden arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

1-puolinen 4 sivua Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi neljä yksipuolista alkuperäistä arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

1-puolinen 8 sivua Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi kahdeksan 1-puolista alkuperäistä arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

2-puolinen 1 sivu Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi yhden 2-puolisen alkuperäisen yhden arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

2-puolinen 2 sivua Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi kaksi 2-puolista alkuperäistä asiakirjaa yhden arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

2-puolinen 4 sivua Yhdistä 1-puoliseksi

Kopioi neljä 2-puolista alkuperäistä asiakirjaa yhden arkin toiselle puolelle.

Yksipuolinen yhdistetty

Alkuperäisen suunta ja kuvan sijainti yhdistetyssä

Pysty (Portrait) alkuperäiset

Yksipuolinen yhdistetty

Vaaka (Landscape) alkuperäiset

Yksipuolinen yhdistetty

Alkuperäisten asettaminen (syöttölaitteeseen asetetut alkuperäiset)

• Kun alkuperäiset asiakirjat luetaan vasemmalta oikealle

Yksipuolinen yhdistetty

• Kun alkuperäiset asiakirjat luetaan ylhäältä alas

Yksipuolinen yhdistetty

1Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Yhdistä]-näppäintä.

3Valitse [1-puolinen] tai [2-puolinen] alkuperäinen, ja paina [Yhdistä 1-puoliseksi]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

4Valitse yhdistettävien alkuperäisten lukumäärä.

5Valitse paperikoko.

6Paina [OK].

7Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille, aloita ensimmäisestä kopioitavasta sivusta. Kun asetat alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen, aseta ne niin että ensimmäinen sivu on päällimmäisenä.

• Kun asetat alkuperäisiä valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina[Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Jos valitsit [2-puolinen] alkuperäisen, voit vaihtaa suuntaa. Katso “Alkuperäiset ja kopiopaperin suunta”.

• Voit muuttaa 1-puolisen yhdistetyn alkuperäisen asetuksen Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.