Kopiointi paksulle paperille

Valitse paperityyppi ja koko paksulle paperille kopioitaessa.

1Avaa ohisyöttötaso ja aseta paperi tekstipuoli ylöspäin, kunnes kuuluu äänimerkki.

2Aseta paperiohjaimet paperikoon mukaan.

3Paina [Ohisyöttö], ja sitten [Sharp] -näppäintä.

4Paina [Valitse paksu paperi].

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse paperityyppi (joko [Paksu paperi 1], [Paksu paperi 2] tai [Paksu paperi 3]), ja paina sitten [OK].

Valitse [Paksu paperi 1], kun paperin paino on 127,5 g/m2 - 163,9 g/m2.

Valitse [Paksu paperi 2], kun paperin paino on 164,0 g/m2 - 249,9 g/m2.

Valitse [Paksu paperi 3], jos paperin paino on 250,0 g/m2 - 300,0 g/m2.

Käyttöpaneelin näyttö

6Määritä paperin koko ja sitten paina [OK].

7Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Tulostus paksulle paperille voi olla hitaampaa kuin tulostus tavalliselle paperille.

• Tuuleta paperipinoa ennen sen asettamista syöttölaitteeseen, jotta laite ei syöttäisi useita arkkeja kerrallaan.