LDAP-autentisering

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar LDAP-autentisering.

Du kan registrera ett användarnamn och lösenord för inloggning på LDAP-servern för varje användare i adressboken.

Om du ska kunna använda en LDAP-server måste du programmera den i förväg. För mer information, se "Programmera LDAP-servern".

Viktigt

• Om du har valt [Ange inte] för LDAP-autentisering gäller det användarnamn och det lösenord som du angett i Programmera/Byt LDAP-server i inställningarna för administratörsverktygen. För mer information, se "Programmera LDAP-servern".

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Hantera adressboken].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Tryck på det namn du vill registrera eller ange det registrerade numret med siffertangenterna.

Du kan söka efter registrerat namn, faxnummer, mappnamn, e-postadress eller IP-faxmottagare.

6Tryck på [Aut.info] och därefter på [bildNästa]

7Tryck på [Ange annan autent.info] under "LDAP-autentisering".

8Tryck på [Ändra] under "Användarnamn för inloggning".

Bild på användarpanelen

9Skriv in användarnamnet för inloggning och tryck på [OK].

10Tryck på [Ändra] under "Lösenord för inloggning".

11Ange lösenord och tryck sedan på [OK].

12Bekräfta lösenordet genom att ange det på nytt och tryck sedan på [OK].

13Tryck på [OK].

14Tryck på [Avsluta].

15Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• För att registrera namnet, se "Registrera namn".

• Du kan ange upp till 128 tecken för användarnamnet.

• För att ändra inställningarna för LDAP-autentisering, repetera steg 2-15.