Registrera en skyddskod till en gruppanvändare

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar en skyddskod till en gruppanvändare.

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Adressbok: Programmera/Ändra/Radera grupp].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Tryck på den gruppknapp du vill ta bort eller ange det registrerade numret med sifferknapparna.

Du kan söka efter registrerat namn, faxnummer, mappnamn, e-postadress eller IP-faxmottagare.

6Tryck på [Skydd].

7Tryck på [Mappmottagare] under "Skyddsobjekt".

8Tryck på [Ändra] under "Skyddskod".

9Ange en skyddskod med siffertangenterna och tryck sedan på [bild].

10Tryck på [OK].

11Tryck på [Avsluta].

12Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• Ange en skyddskod med upp till åtta siffror. Du kan även ange "Skydd" utan att ange en skyddskod.