Allmänna funktioner

Programmera/Ändra/Ta bort användartext

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Panelsignal

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Klarsignal

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Skärmen Kopieräknare

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

• Kopieräknaren visar alltid antalet kopior som gjorts (räknar upp).

Funktionsprioritet

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

• När den automatiska återställningstiden för huvudmaskinen har gått ut, avbryts tandemkopiering. Efter detta växlar maskinen tillbaka till det läge som valts i Funktionsprioritet.

Utskriftsprioritet

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

• När den automatiska återställningstiden för huvudmaskinen har gått ut, avbryts tandemkopiering. Efter detta växlar maskinen tillbaka till det läge som valts i Funktionsprioritet.

Timer för funktionsåtergång

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

Utskrift med Gå emellan

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

Utmatning: kopiator

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Utmatning: Dokumentserver

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Utmatning: fax

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Utmatning: skrivare

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Höjning av originalbord på den automatiska dokumentmataren

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Visningstid för Systemstatus/Jobblista

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Tidsintervall mellan utskriftsjobb

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Repetera tangent

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Z-vikningsposition

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

• Gör samma inställningar på båda maskinerna.