Maskinens handböcker

Läs de handböcker som gäller de arbetsuppgifter du vill utföra med maskinen.

Viktigt

• Det finns olika handböcker för olika media.

• Pappersversionen av handboken och den elektroniska versionen har samma innehåll.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader måste installeras för att kunna visa handböckerna som PDF-filer.

• Man måste installera en webbläsare för att kunna se handböckerna som html.

Om den här maskinen

Läs noga Säkerhetsinformation i handboken innan du använder maskinen.

Den här handboken presenterar maskinens funktioner. Den förklarar också kontrollpanelen, hur man förbereder maskinen för att kunna använda den, hur man matar in text samt hur man installerar medföljande cd-rom.

Felsökning

Är en guide som hjälper dig att lösa vanliga problem och som förklarar hur du fyller på papper, toner, häftklamrar och andra förbrukningsartiklar.

Handbok för kopiator/dokumentserver.

Förklarar kopiatorns/dokumentserverns funktioner och användning. Läs också den här handboken för att få förklaring till hur original placeras.

Handbok för fax

Förklarar faxfunktioner och användning.

Handbok för skrivare

Förklarar skrivarfunktioner och användning.

Handbok för skanner

Förklarar skannerfunktioner och användning.

Handbok för nätverk

Förklarar hur maskinen konfigureras och används i ett nätverk och hur medföljande programvara används.

Handbok för allmänna inställningar

Förklarar användarverktygens inställningar och adressbokens funktioner såsom registrering av faxnummer, e-postadresser och användarkoder. Läs också den här handboken för förklaring till hur man installerar maskinen.

Handbok för säkerhet

Den här handboken är avsedd för maskinens administratörer. Här beskrivs de säkerhetsfunktioner som kan användas för att förhindra obehörig användning av maskinen, skydda data från att manipuleras eller för att förhindra att information sprids. För ökad säkerhet rekommenderas att man först använder de här inställningarna:

• Installera enhetens certifikat.

• Aktivera SSL(Secure Sockets Layer)-krypteringen.

• Ändra administratörens användarnamn och lösenord genom att använda Web Image Monitor.

För mer information, läs Handbok för säkerhet.

Var noga med att läsa den här handboken vid inställning av de ökade säkerhetsfunktionerna eller vid identifiering av användare och administatör.

PostScript 3 Tillägg.

Förklarar hur man installerar och använder PostScript 3.

UNIX-tillägg

För information om "UNIX-tillägg", besök vår webbplats eller kontakta en auktoriserad återförsäljare.

Den här handboken innehåller beskrivningar av funktioner och inställningar som kanske inte finns på den här maskinen.

Information

Innehåller allmänna anmärkningar gällande maskinen och information om varumärkesskyddade namn som används i handböckerna.

Övriga handböcker

• Handböcker för DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installationsguide

• DeskTopBinder Komma igång

• Guide till Auto Document Link

Obs

• Handböckerna som tillhandahålls är specifika för maskintyperna.

• Allmänna namn används för att hänvisa till följande mjukvaror:

Produktnamn

Allmänt namn

DeskTopBinder Lite och DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 och ScanRouter EX Enterprise*1

ScanRouter leveransmjukvara

*1 Tillval