Meddelande som visas på kontrollpanelen vid användning av skrivarfunktionen

I det här avsnittet beskrivs troliga orsaker till och möjliga lösningar för felmeddelanden som visas på maskinens kontrollpanel.

Obs

• Innan du slår av strömbrytaren, se Om den här maskinen.

Meddelande

Orsak

Lösning

“Autentiseringen misslyckades.”

Det angivna användarnamnet eller lösenordet är inte giltigt.

Be användaradministratören om rätt användarnamn och lösenord.

“Autentiseringen misslyckades.”

Maskinen kan inte genomföra autentiseringen.

Kontakta administratören.

“Kan inte ansluta till trådlöst kort. Stäng av huvudströmbrytaren och kontrollera kortet.”

• Den trådlösa LAN-gränssnittsenheten satt inte på plats när maskinen slogs på.

• Den trådlösa LAN-gränssnittsenheten har dragits ut när maskinen var på.

• Inställningarna uppdaterades inte även om enheten har identifierats.

Stäng av maskinen och kontrollera att den trådlösa LAN-gränssnittsenheten sitter i som den ska. Slå sedan på maskinen igen. Om meddelandet visas igen, kontakta servicerepresentanten.

“Den kassett som valts för andra sidor är samma som den för Mellanark ([Skiljeark]). Kan inte skriva ut. Kontrollera inställningarna.”

Den kassett som valts för annat papper är den samma som för mellanark.

Återställ jobbet. Se till att kassetten för mellanark inte matar papper för andra sidor.

“Uppdaterar mottagarlistan. Var god vänta. Angivna mottagare eller avsändare har raderats.”

Mottagarlistan uppdateras via nätverket av SmartDeviceMonitor for Admin eller Web Image Monitor.

Vänta tills meddelandet försvinner. Slå aldrig av maskinen medan meddelandet finns kvar. Beroende på hur många mottagare som ska uppdateras kan det dröja innan du kan använda maskinen igen. Det är inte möjligt att göra något på maskinen förrän meddelandet på skärmen är borta.

“Du har inte rättighet att använda den här funktionen.”

Det inloggade användanamnet har inte tillstånd att använda den valda funktionen.

Kontakta administratören för hjälp med den funktion som du behöver använda.