Statusmeddelanden

I det här avsnittet beskrivs maskinens statusmeddelanden.

Meddelande

Status

“Hexdumpläge”

I hexdumpläge tar maskinen emot data i hexadecimalt format. Slå av maskinen när utskriften är klar och slå på den igen.

“Jobbet har pausats...”

Alla jobb i maskinen har pausats, vänta ett tag.

“Offline”

Maskinen är offline. För att starta utskriften, växla maskinen till online genom att trycka på [Online].

“Var god vänta.”

Detta meddelande kan visas i någon sekund när maskinen förbereder något, utför initialjusteringar eller tillför toner. Vänta ett ögonblick.

“Klar”

Detta är standardmeddelandet om att maskinen är klar. Du kan börja använda maskinen, ingen åtgärd krävs.

“Återställer...”

Maskinen återställer utskriftsjobbet. Vänta tills “Klar” visas på skärmen.

“Aktiverar ändring...”

En inställning ändras på maskinen. Du kan inte använda kontrollpanelen medan detta meddelande visas. Vänta ett ögonblick.

“Väntar”

Maskinen väntar på nästa data som ska skrivas ut. Vänta ett ögonblick.