När jobbet inte utförs

Om du inte kan utföra ett utskriftsjobb kan det bero på att maskinen är upptagen av en annan funktion.

Vänta tills det aktuella jobbet är helt klart innan du försöker igen. I vissa fall kan du genomföra andra uppgifter samtidigt utan att avbryta det pågående jobbet. Detta kallas "samtida åtgärder"

Viktigt

• Följande diagram visar vilka funktionskombinationer som är tillgängliga när [Gå emellan] har valts för [Utskriftsprioritet] under [Normalegenskaper].

Kombinationsschema

Funktionskompatibilitet

bild : Åtgärder som kan utföras samtidigt.

bild : Samtida åtgärder är möjligt när motsvarande funktionsknapp används och fjärrstyrd växling (av skanner/externt tillval) är klar.

bild : Åtgärden är möjlig först när du trycker på [Avbryt] för att avbryta den pågående funktionen.

: Åtgärden utförs automatiskt så snart den föregående är klar.

multiplikation : Funktionen kan först aktiveras när den pågående åtgärden är klar. (Samtidig funktion är inte möjligt.)

Bild av funktionskompatibilitet

*1 Samtidiga åtgärder är möjliga först när det föregående jobbets dokument har skannats och [Nytt jobb] visas.

*2 Du kan skanna ett dokument när alla dokument i det föregående jobbet har skannats.

*3 Åtgärder är möjliga efter tillägg av extra linjer.

*4 Vid häftning startar utskriften automatiskt efter det aktuella jobbet.

*5 Häftning är inte tillgängligt.

*6 Samtidiga åtgärder är möjliga efter att du har tryckt på [Nytt jobb].

*7 Under parallell mottagning sätts eventuella efterföljande jobb på paus tills mottagningen är klar.

Obs

• Häftning kan inte användas samtidigt för flera funktioner.

• Om maskinen kan utföra flera åtgärder samtidigt anger du vilken funktion som ska prioriteras i “Utskriftsprioritet”. Den här inställningen är förinställd på “Displayläge”. För mer information om Utskriftsprioritet, se Handbok för allmänna inställningar.

• När efterbehandlare SR4010, SR4020, SR5000 eller brevfacksenheten har installerats på maskinen kan du ange till vilket utmatningsfack dokumenten ska levereras. Mer information om inställningar för utmatningsfack finns i Handbok för allmänna inställningar.

• Under pågående utskrift kan det ta längre tid att skanna ett dokument när en annan funktion har aktiverats.