När en indikator till höger om en funktionstangent lyser

När en indikator till höger om en funktionstangent tänds, tryck på motsvarande funktionstangent. Följ sedan instruktionerna som visas på kontrollpanelen.

Bild av funktionstangenten

Uppstår ett fel med den funktion du använder läser du meddelandet som visas på kontrollpanelen och sedan avsnittet “När ett meddelande visas” för motsvarande funktion.

Följande beskriver de vanligaste orsakerna till att en indikator tänds.

Problem

Orsak

Lösning

Dokument och rapporter skrivs inte ut.

Utmatningsfacket är fullt.

Ta bort papper från facket.

Dokument och rapporter skrivs inte ut.

Det finns inget papper kvar.

Fyll på papper. Se Fylla på papper.

Ett fel har uppstått.

Funktionen vars indikator lyser är defekt.

Registrera det kodnummer som visas på displayen och kontakta en servicetekniker. Se “När ett meddelande visas” i motsvarande kapitel.

Du kan använda andra funktioner på vanligt sätt.

Maskinen har ingen anslutning till nätverket.

Ett nätverksfel har inträffat.

• Läs det meddelande som visas och vidta lämplig åtgärd. Se “När ett meddelande visas” i motsvarande kapitel.

• Kontrollera om maskinen är korrekt ansluten till nätverket och att maskinen har ställts in på rätt sätt. För mer om hur du ansluter till nätverket, se Handbok för allmänna inställningar.

• Kontakta nätverksadministratören.

• Om indikatorn fortfarande är tänd efter att du vidtagit åtgärderna ovan, kontakta din servicerepresentant.