Återgå till föregående inställning

"Föregående inställning" innebär återgång till status före eventuella ändringar.

1Tryck på [Föregående inställning].

Efter att ha återkommit till den automatiska färgkalibreringen i kopieringsfunktionen ska man trycka på [Föregående inställning] under kopiatorfunktionen. Om man återkommer till den automatiska färgkalibreringen i skrivarfunktionen ska man trycka på [Föregående inställning] under skrivarfunktionen.

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Ja].

• Kopiatorfunktion

Bild av användarpanelen

Inställningarna återgår till de tidigare.

• Skrivarfunktion

När man återkommer till den automatiska färgkalibreringen från skrivarfunktionen ska testmönster från [600 × 600 dpi], [1800 × 600 dpi] och [9000 × 600 dpi] väljas, varefter man trycker på [Ja].

Bild av användarpanelen

Inställningarna återgår till de tidigare.