Display

Displayen visar maskinens driftsstatus, felmeddelanden och funktionsmenyer.

Viktigt

• Utsätt inte skärmen för ett starkt tryck då kan den skadas. Maximal tillåtet tryck är omkring 30N (ungefär 3 kgf). (N = Newton, kgf = Kilogramkraft. 1 kgf = 9.8N.)

Funktionsposterna som visas fungerar som urvalstangenter. Du kan välja eller ange en post genom att trycka lätt på den.

När du väljer eller anger en post på displayen framhävs den som Bild av användarpanelskärmen. Tangenter som visas som Bild av användarpanelskärmen kan inte användas.

Kopiatordisplayen visas som standardskärm när maskinen slås på.

Bild av användarpanelskärmen

Obs

• De bilder som visas på displayer i den här handboken är hämtade från en maskin där alla tillval är installerade.

Närliggande ämnen

Förenklad display