Komponentguide

I detta avsnitt får du en introduktion om komponenternas namn och funktioner.

Viktigt

• Täck inte ventilationsöppningarna genom att placera föremål i närheten av dem eller luta någonting mot dem. Om maskinen blir överhettad kan fel uppstå.

Illustration av huvudenhet (numrerade detaljer)

1. Automatisk dokumentmatare (ADF)

Om du lägger en hög med original i den automatiska dokumentmataren kommer den att mata in originalen ett och ett.

Den här dokumentmataren kan användas för dubbelsidiga original.

2. Guide för kopieringsfacket

När du kopierar eller skriver ut på OH-film eller genomskinligt papper ska du lyfta upp pappersguiden så att inte papperet kröks när det matas ut.

3. Kopieringsfack (tillval)

Kopior, utskrifter och faxmeddelanden levereras här.

4. Huvudströmbrytare

Om maskinen inte fungerar när du slagit på startknappen, kontrollerar du att huvudströmbrytaren är påslagen. Om den inte är det slår du på den.

Se “Slå på och stäng av strömmen”.

5. Startknapp

Tryck på knappen för att slå på strömmen (indikatorn för startknappen tänds). Stäng av strömmen genom att trycka på knappen igen (indikatorn för startknappen släcks).

Se “Slå på och stäng av strömmen”.

6. Kontrollpanelen

Se “Kontrollpanel”.

7. Frontlucka

Öppna för att komma åt maskinens inre.

8. Originalglas

Placera originalen med texten nedåt.

9. Pappersfack (fack 1 - 3)

Placera pappersarken här.

Illustration av huvudenhet (numrerade detaljer)

1. Ventilationsöppningar

Förhindrar överhettning.

2. Sidoinmatningsfack

Används för att kopiera eller skriva ut på OH-film, klisteretiketter, genomskinligt papper, kuvert och papper med anpassat format.

Illustration av huvudenhet (numrerade detaljer)

1. Ventilationsöppningar

Förhindrar överhettning.

Obs

• Sidoinmatningsfacket kan inte användas om det breda stormagasinet (Brett LCT) är installerat.

Närliggande ämnen

Tillval