Ladda ned lagrade dokument med Web Image Monitor

Du kan ladda ned lagrade dokument till din dator med Web Image Monitor.

Viktigt

• När du laddar ner ett dokument som lagrats med kopieringsfunktionen krävs konverteraren för valbart filformat.

1Starta en webbläsare.

2Skriv in "http://(IPv4-adress, IPv6-adress eller värdnamn för den här maskinen)/" i adressfältet.

När du skriver in en IPv4-adress bör du inte börja segment med nollor.

Till exempel: Om adressen är "192.168.001.010", så måste du skriva in den som "192.168.1.10" för att ansluta maskinen.

Översta sidan i Web Image Monitor kommer att visas.

3Klicka på [Dokumentserver].

Listan över dokument i dokumentservern visas.

4Klicka på Ikonillustration i det dokument som du vill ladda ned.

5Välj [PDF] eller [Flersidig TIFF] som filformat.

Data laddas ner.

6Klicka på [OK].

Obs

• Du kan ändra formatet på listan. Klicka på Ikonillustration (Miniatyrer), Ikonillustration (Ikoner) eller Ikonillustration (Detaljerad).

• Du kan inte välja [Flersidig TIFF] för ett dokument som lagras i kopiator eller skrivare.

• När du laddar ned ett dokument med [Flersidig TIFF] måste du förbereda filformatkonverteraren.