Funktionskompatibilitet

Kombinationsdiagrammet nedan visar vilka lägen som kan användas tillsammans.

Tomt: Dessa lägen kan användas tillsammans.

x: Dessa lägen kan inte användas tillsammans. Det första läget som väljs kommer att bli det läge du arbetar i.

bild: Dessa lägen kan inte användas tillsammans. Det andra läget som väljs kommer att bli det läge du arbetar i.

Följande visar kombinationer av funktioner:

Illustration av funktionskompatibilitet

Illustration av funktionskompatibilitet

Följande kombinationer är inte möjliga.

*1 Omslag framsida, Omslag baksida eller Skiljeark med 2-sidig 1-sidig

*2 Översida 2 av Häftning med 2 hål vänster om Hålslag, Vänster 2 av Häftning med 2 hål över Hålslag, Översida/Översida Sned/Nedre av Häftning med 2 hål ovanför Hålslag, Mitten av Häftning med 2 hål över Hålslag.

*3 översida 2 av Häftning med Högervikning, Vänster 2 av Häftning med Vikning i nederkant, Nedre kant för Häftning med vikning i nederkant, Översida sned av Häftning med vikning i nederkant, Mitten av Häftning med Z-vikning.

*4 2 hål till vänster om Hålslag med vikning i underkant, 2 hål i överkant med Hålslag och högervikning.