Visa lagrade dokument med Web Image Monitor

Du kan visa lagrade dokument i dokumentservern på datorskärmen med Web Image Monitor.

1Starta en webbläsare.

2Skriv in "http://(IPv4-adress, IPv6-adress eller värdnamn för den här maskinen)/" i adressfältet.

När du skriver in en IPv4-adress bör du inte börja segment med nollor.

Till exempel: Om adressen är "192.168.001.010", så måste du skriva in den som "192.168.1.10" för att ansluta maskinen.

Den översta sidan i Web Image Monitor kommer att visas.

3Klicka på [Dokumentserver].

Listan över dokument i dokumentservern visas.

4Klicka på Ikonillustration i det dokument som du vill bekräfta.

Dokumentets information kommer att visas.

5Bekräfta innehållet i dokumentet.

Obs

• Du kan ändra formatet på listan. Klicka på Ikonillustration (Miniatyrer), Ikonillustration (Ikoner) eller Ikonillustration (Detaljerad).

• När du vill förstora displayen för förhandsgranskning, klicka på [Förstora bild].