Mellanark

Varje gång ett original ändras infogas ett mellanark. Du kan också skriva ut på de infogade mellanarken.

Eftersom ett mellanark infogas för varje sida skyddas utskrifterna. Den här funktionen är användbar vid kopiering till OH-film.

Illustration av Mellanark

Viktigt

• Om [1-sidigt 2-sidigt] är inställt, nollställ den inställningen.

• Innan du använder denna funktion, välj kassetten för mellanark under Mellanarkskassett i Användarverktyg. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar.

När du placerar OH-film i sidoinmatningsfacket

• Kopia

Illustration av Mellanark

• Tom

Illustration av Mellanark

1Tryck på [Omslag/Mell.ark].

Bild av användarpanelen

2Välj [Kopia] eller [Tom] för mellanarken, och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelen

3Välj den papperskassett som innehåller papperet som ska användas för kopiering av originalen.

När du kopierar på OH-film bör du använda sidoinmatningsfacket.

Obs

• När du sätter OH-film i sidoinmatningsfacket, tryck på knappen [Skarp] och välj [OH-film] i Specialpapper.

• Mellanarken bör vara av samma format och riktning som kopieringspapperet eller OH-filmen.