Infoga ark

Du kan infoga ett tomt skiljeark före eller efter en angiven sida.

Bild på skiljeark

Viktigt

• Innan du använder den här funktionen, välj Kassett för mellanark under kassett för skiljeark 1 eller kassett för skiljeark 2 i Användarverktyg. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar

1Tryck på [Omslag/Mell.ark].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Skiljeark/kapitel].

3Tryck på [Infoga ark].

4Tryck på tangenten för att välja kapitelnummer.

Bild av användarpanelen

5Välj den kassett för skiljeark som innehåller papperet som ska användas som skiljeark.

6Välj [Före] för att infoga mellanarket framför angiven sida. Välj [Efter] för att infoga mellanarket efter angiven sida. Ange sidnummer med siffertangenterna.

7Tryck på [Antal ark] och ange hur många ark som ska infogas med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

Bild av användarpanelen

8För att ange en annan plats att infoga arken, upprepa steg 4 - 7.

9Välj den papperskassett som innehåller papperet som ska användas för kopiering av originalen.

10Efter att ha gjort alla inställningar, tryck på [OK] två gånger.

Obs

• Skiljeark ska ha samma format och riktning som kopieringspapperet.

• För att ändra det värde du angav, tryck på den tangent som du vill ändra och skriv sedan in ett nytt värde.

• För mer om mellanarksfacket, se Felsökning.