Skiljeark

Använd den här funktionen för att få vissa sidor av ditt original kopierade på skiljeark eller för att sätta i ett skiljeark för varje angiven sida.

Viktigt

• Innan du använder den här funktionen, välj kassett för skiljeark under Kassett 1 för skiljeark eller Kassett 2 för skiljeark i Användarverktyg. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar.

• Du kan inte ange sidoinmatningsfacket som huvudpapperskassett.

• Om du har valt mellanarksfack för Kassett 1 för skiljeark eller Kassett 2 för skiljeark, i Systeminställningarna, går det inte att kopiera på skiljearken.

1Tryck på [Omslag/Mell.ark].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Skiljeark/kapitel].

3Välj [Skiljeark: Kopia] eller [Skiljeark: Tom].

4Tryck på tangenten för att välja kapitelnummer.

Bild av användarpanelen

För att välja sidorna 11 till 20 (kapitel), tryck [11-20].

5Välj den kassett för skiljeark som innehåller papperet som ska användas som skiljeark.

6Välj med siffertangenterna platsen för den första sidan i kapitlet, och tryck sedan på knappen [Skarp].

7För att ange en annan plats för sidan, upprepa steg 4 - 7.

Upp till 100 platser kan anges.

8Välj den papperskassett som innehåller papperet som ska användas för kopiering av originalen.

9Efter att ha gjort alla inställningar, tryck på [OK] två gånger.

Obs

• För att ändra det värde du angav, tryck på den tangent som du vill ändra och skriv sedan in ett nytt värde.

• För mer om mellanarksfacket, se Felsökning.

• När du placerar skiljeark i sidoinmatningsfacket ska det ha samma format och riktning som huvudarken.