Kapitel

De sidplatser som du anger med den här funktionen visas på de kopierade arkens framsida.

Illustration av Kapitel

Viktigt

• Innan du väljer den här funktionen, tryck på [Dup./Kombin./Serie] och välj sedan [1-sidigt 2-sidigt] eller [Kombinera].

• Den här funktionen kan endast användas när du använder Duplexfunktionen (1-sidigt 2-sidigt) eller funktionen Kombinera.

1Tryck på [Omslag/Mell.ark].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Skiljeark/kapitel].

3Tryck på [Kapitel].

4Tryck på tangenten för att välja kapitelnummer.

Bild av användarpanelen

För att välja kapitel 11 till 20, tryck på [11-20].

5Välj med siffertangenterna platsen för den första sidan i kapitlet, och tryck sedan på knappen [Skarp].

Upp till 100 platser kan anges.

6För att ange en annan plats för sidan, upprepa steg 4 till 5.

7Välj den papperskassett som innehåller papperet som ska användas för kopiering av originalen.

8Efter att ha gjort alla inställningar, tryck på [OK] två gånger.

Obs

• För att ändra det värde du angav, tryck på den tangent som du vill ändra och skriv sedan in ett nytt värde.