Blandat 1- och 2-sidigt

Du kan kopiera två typer av original, 1-sidigt och 2-sidigt, på ena eller båda sidor av arket i ett kopieringsjobb.

Illustration of Mix 1 & 2 Sided

1Tryck på [Dup./Kombin./Serie].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Blandad 1- och 2-sidig].

3Välj [1-sidigt] eller [2-sidigt] för originalet.

Bild av användarpanelen

Om du väljer [2-sidig] kan du välja riktning.

4Välj [1-sidig] eller [2-sidig] för kopian.

5Placera originalen och tryck sedan på [Start].

6Om du anger [2-sidig] för antingen originalen eller kopiorna, tryck på [Ändra inställning] om du har ett udda antal original som ska skannas eller om du vill ändra inställningarna för nästa original.

Placera nästa original och upprepa steg 3 - 5.

Obs

• När du placerar original på originalglaset eller i ADF-enheten med Buntning aktiverad, tryck på [Skarp] efter att alla original har skannats.

• När du gör två eller fler kopior med dokumentmataren (ADF), välj då buntingsläge. För mer om buntningsläget, se avsnittet "Buntningsläge".

• Om du angav [2-sidigt] för originalet, så kan du ange riktningen för originalen eller kopiorna.