Buntläge

Vid buntning kopierar maskinen ett original på mer än 100 sidor som ett dokument, även om det placeras buntvis i ADF-enheten.

Viktigt

• Placera specialoriginal, t.ex. genomskinligt papper, ett i taget.

1Tryck på [Specialoriginal].

Bild av användarpanelen

2Välj [Bunt] och klicka sedan på [OK].

3Placera den första delen av originalet, och tryck sedan på [Start].

4Efter att den första delen av originalet har matats in, placera nästa del och tryck på [Start].

Obs

• När [SADF] visas i stället för [Bunt], ange Buntläge under Byt till Buntning i Användarverktyg. För mer detaljer om Byt till Buntning, se Handbok för allmänna inställningar.

• För att kopiera påföljande original i detta läge, upprepa steg 4.

• När funktionerna Sortera, Kombinera eller EnsidigaDubbelsidiga har ställts in, tryck på tangenten [Skarp] efter att alla original har skannats.