Dubbla kopior

En originalbild kopieras två gånger på ett ark.

Illustration av Dubbla kopior

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

• Original med formaten A5, B6 JIS och 51/2 × 81/2 kan inte identifieras som de ska på orginalglaset. Se till så att du väljer kopieringspapperet manuellt, eller placera originalen i ADF-enheten.

Se följande tabell för original- och kopieringspappersformat när reproduktionsproportionen 100% används:

Metrisk version

Illustration av Dubbla kopior

Tumversion

Illustration av Dubbla kopior

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Redigera bild].

3Tryck på [Dubbla kopior].

4Tryck på [OK].

5Välj pappersformat.

Obs

• Du kan ändra inställningarna för Dubbla kopior under Redigera i Användarverktyg. För mer detaljer om Redigera, se Handbok för allmänna inställningar.