Upprepa angivet område

Kopierar ett specificerat område av bilden upprepade gånger.

Viktigt

• Denna funktion kan inte användas från ADF.

• Om marginaljustering väljs, avbryt denna inställning.

För att ange området som ska upprepas, ange värdena för X1, Y1, X2 och Y2 på originalet. Mät området som ska upprepas innan du gör områdesinställningarna.

Illustration av Repetera bild

1. Placera originalet på originalglaset

X1: 0 - 412 mm (0 - 16,2 tum)

X2: 20 - 432 mm (0,8 - 17,0 tum)

Y1: 0 - 277 mm (0 - 10,8 tum),

Y2: 20 - 297 mm (0,8 - 11,6 tum).

1Välj format på kopieringspapperet och reproduktionsgraden.

2Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

3Tryck på [Redigera bild].

4Tryck på [Repetera bild].

5Tryck på [Angivet område].

6Skriv in längden för [X1] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

Bild av användarpanelen

7Skriv in längden för [Y1] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

8Skriv in längden för [X2] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

9Skriv in längden för [Y2] med siffertangenterna och tryck sedan på [Skarp].

10Tryck på [OK] två gånger.