Centrera

Du kan göra kopior där bilden flyttats mot mitten av kopieringspappret.

Illustration av Centrering

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

Originalformat och -riktningar som du kan använda med denna funktion är följande:

Metrisk version

Originalets placering

Originalformat och -riktning

Originalglas

A3Liggande, B4 JISLiggande, A4StåendeLiggande, B5 JISStåendeLiggande, 81/2 × 13Liggande, 8KLiggande, 16KStåendeLiggande

Dokumentmatare (ADF)

A3Liggande, B4 JISLiggande, A4StåendeLiggande, B5 JISStåendeLiggande, A5StåendeLiggande, B6 JISStåendeLiggande, 11 × 17Liggande, 81/2 × 11StåendeLiggande, 81/2 × 13Liggande

Tumversion

Originalets placering

Originalformat och -riktning

Originalglas

11 × 17Liggande, 81/2 × 14Liggande, 81/2 × 11StåendeLiggande

Dokumentmatare (ADF)

A3Liggande, A4StåendeLiggande, 11 × 17Liggande, 81/2 × 14Liggande, 81/2 × 11StåendeLiggande, 51/2 × 81/2StåendeLiggande, 10 × 14Liggande, 71/4 × 101/2Liggande

1Välj pappersformat.

2Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

3Tryck på [Redigera bild].

4Tryck på [Centrera].

5Tryck på [OK].