Hålslagning

Du kan hålslå kopiorna.

Viktigt

• Du kan inte använda z-vikning med den här funktionen.

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

2 hål

Illustration av Hålslagning

4 hål

Illustration av Hålslagning

Originalets riktning och hålslagsposition

Placera alla originalen i ADF-enheten i den riktning som de normalt kan läsas. När du placerar originalet på originalglaset, behåll samma riktning men lägg originalet med texten nedåt.

Förhållandet mellan riktningen du placerar originalen i och hålslagningslägena är följande:

Illustration av hålslagsposition

1Tryck på [Efterbehandling].

Bild av användarpanelen

2Välj ett av hålslagningslägena

När efterbehandlaren SR4010 eller SR5000 installerats:

Bild av användarpanelen

När efterbehandlaren SR4020 installerats:

Bild av användarpanelen

3Tryck på [OK].

4Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• När du placerar ett original på originalglaset, börja med den första sidan som ska kopieras. När du placerar original i ADF-enheten, sätt i dem så att den första sidan ligger överst.

• Du kan ändra den hålslagsposition som visas i startskärmen under Indata/Utdata i rutan Användarverktyg. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.