Z-vikning

Gör två parallella vikningar, varav en sida är vänd inåt och den andra utåt.

Bild av Z-vikning

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

• Du kan inte använda hålslagning med den här funktionen.

Originalets riktning och position för Z-vikning

Placera alla originalen i ADF-enheten i den riktning som de normalt kan läsas. När du placerar originalet på originalglaset, behåll samma riktning men lägg originalet med texten nedåt.

Förhållandet mellan originalets riktning och positionen för Z-vikning är enligt följande:

Bild av positionen för Z-vikning

1Tryck på [Efterbehandling].

Bild av användarpanelen

2Välj vikningsriktning och tryck sedan på[OK].

När efterbehandlaren SR5000 installerats:

Bild av användarpanelen

När efterbehandlaren SR4020 installerats:

Bild av användarpanelen

3Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Du kan ange positionerna för tillbakavikning i steg om 1 mm (0,1 tum) under inställningen för z-vikningsposition i Användarverktyg. För mer om detta , se Handbok för allmänna inställningar.

• För detaljer om standardpappersformat som kan z-vikas och antalet z-vikta kopior som kan staplas i varje fack, se Tilläggsinformation.